ماى مصراوى | افلام عربي | افلام اجنبي | اغاني | كليبات | برامج | العاب

ماى مصراوى | افلام عربي | افلام اجنبي | اغاني | كليبات | برامج | العاب


 
الرئيسيةالرئيسية  مجلة ماى مصراوىمجلة ماى مصراوى  البوابهالبوابه  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
كود رسالة انت غير مسجل مثل الـ vb
أنت غير مسجل فى منتديات ماى مصراوى . للتسجيل الرجاء إضغط هنـا


هذه الرسالة تفيد أنك غير مسجل .

و يسعدنا كثيرا انضمامك لنا ...

للتسجيل اضغط هـنـا

أنظم لمعجبينا في الفيس بوك ...

شاطر | 
 

 كود الدخول مثل الvb متطور بدون تومبلايت

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مصراوى اصيل
مدير المنتدى
مدير المنتدى
avatar

ذكر
عدد المساهمات : 558
النقاط : 1388
1
تاريخ التسجيل : 20/01/2011
العمر : 24
الوسام الحاصل عليه : وسام الملك

بطاقة الشخصية
مرئي للجميع: 1

مُساهمةموضوع: كود الدخول مثل الvb متطور بدون تومبلايت   الأحد فبراير 12, 2012 3:11 pm







كما وعدتكم دائما ان اقدم لكم دائما كل ما هو جديد و مفيد لكم و لمنتدياتكم واساعدكم دائما على التطوير

اليوم اقدم لكم الكود الجميع يطلبه بس للاسف الكود كان يعمل بتومبلايت

لكن اليوم بعد ان قومة بعمل تطويرات

على الكود اصبح يعمل بدون تمومبلايت و الان الكود بين ايديكم

كود تسجيل الدخول مثل الـ vb بشكل رائع و مميز






صوره من الكود

الصوره التى تظهر للزوار قبل الدخول







و الصوره التى تظهر للاعضاء بعد الدخول





و الان
الاكواد

الكود الاول

الرمز:





<!-- (( الطائر الحر )) بداية كود الدخول-->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<center>
<table class="21598" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" width="960px">

<tr></tr>


<tr>
<td class="a7la-7ekaya" align="center">
<div class="wilcom_user">
<form action="/login.forum?redirect=ضع هنا رابط صفحة الترحيب" method="post" name="form_login">
<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" style="padding-left: 20px;">

<tr>
<td>
<span class="genmed">
<img src="http://i65.servimg.com/u/f65/13/95/29/87/56x76311.gif">


</span>


</td>

<td>

<input id="Post" type="text" onblur="if (this.value == '')
this.value = 'اسم العضو';" onclick="if (this.value == 'اسم العضو')
this.value = '';" value="اسم العضو" size="10" name="username">


</td>

<td>
<input type="checkbox" checked="true" name="autologin">

<span lang="ar-sa" span="">حفظ البيانات؟</span>


</td>


</tr>

<tr>
<td>
<span class="genmed">
<img src="http://i65.servimg.com/u/f65/13/95/29/87/a3d76410.gif">


</span>


</td>

<td>

<input id="Post" type="password" onblur="if (this.value ==
'') this.value = 'كلمة السر';" onclick="if (this.value == 'كلمة السر')
this.value = '';" value="كلمة السر" size="10" name="password">


</td>

<td>
<input class="mainoption" type="submit" tabindex="104" value="تسجيل الدخول" name="login">


</td>


</tr>





</table>


</form>

</div>
<img role="presentation" class="twisty "><div class="link_userr">

<img role="presentation" class="twisty "><a
href="/search.forum?search_id=unanswered"
rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/0111.png">

مواضيع لم
<span style="font-size: 10px; color: rgb(255, 0, 0);">يُرد عليها</span>


</a>

<a href="/rss" rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/vcard_10.png">

تغذية rss

</a>


</div>

<div class="link_userr">
<a href="/memberlist?mode=overall_posters" rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/group_11.png">

أفضل 20عضو

</a>

<a href="/memberlist?mode=today_posters">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/group_10.png">

أفضل اعضاء اليوم

</a>


</div>

<div class="link_userr">
<a href="/search.forum?search_id=newposts" rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/page_r10.png">

جديد المواضيع

</a>


<img role="presentation" class="twisty "><a
href="/search.forum?search_id=egosearch"
rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/page_w10.png">

مشـــــاركاتي

</a>


</div>

<div class="link_userr">
<a href="/faq">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/email_10.png">

قوانين المنتدى

</a>


<img role="presentation" class="twisty "><a
href="/register"
rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/user_a10.png">

التسجيل

</a>


</div>


</td>


</tr>





</table>



<div>
<!-- END switch_user_logged_out -->


<!-- نهاية كود الدخول (( الطائر الحر ))-->



الكود جاهز ولا يحتاج الا لتعديل واحد فقط

و هو ان تبحث داخل الكود عن

اقتباس:
ضع هنا رابط صفحة الترحيب


و استبدله برابط صفحة الترحيب مثل الـ vb


طريقة وضع الكود

لوحة الاداره / العناصر الاضافيه / اداره العناصر الستقله على المنتدى / انشاء عنصر شخصي


جديد



ضع الكود


ثم اضغط سجل و اسحب الكود وضعه فى العناصر


و اضغط على الصلاحيات

و اجعله الزوار فقط



الكود الثانى

الرمز:




<!--الدخول للاعضاء (( الطائر الحر )) -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->

<center>
<table class="21598" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" width="960px">

<tr></tr>


<tr>
<td class="a7la-7ekaya" align="center">
<div class="wilcom_user">
<form name="form_login" method="post" action="/login">
<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" style="padding-left: 20px;">

<tr>
<td>

<span class="gensmall">

انت متصل باسم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] <br />آخر زيارة لك
كانت <br />لديك 149 مساهمة
</span>

</td>


</tr>





</table>


</form>

</div>
<img role="presentation" class="twisty "><div class="link_userr">

<img role="presentation" class="twisty "><a
href="/search.forum?search_id=unanswered"
rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/0111.png">

مواضيع لم
<span style="font-size: 10px; color: rgb(255, 0, 0);">يُرد عليها</span>


</a>

<a href="/rss" rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/vcard_10.png">

تغذية rss

</a>


</div>

<div class="link_userr">
<a href="/memberlist?mode=overall_posters" rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/group_11.png">

أفضل 20عضو

</a>

<a href="/memberlist?mode=today_posters">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/group_10.png">

أفضل اعضاء اليوم

</a>


</div>

<div class="link_userr">
<a href="/search.forum?search_id=newposts" rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/page_r10.png">

جديد المواضيع

</a>


<img role="presentation" class="twisty "><a
href="/search.forum?search_id=egosearch"
rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/page_w10.png">

مشـــــاركاتي

</a>


</div>

<div class="link_userr">
<a href="/faq">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/email_10.png">

قوانين المنتدى

</a>


<img role="presentation" class="twisty "><a
href="/profile?mode=editprofile&page_profil=friendsfoes"
rel="nofollow">
<img src="http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/user_a10.png">

قائمة أصـدقائي

</a>


</div>


</td>


</tr>





</table>



<div>
<!-- END switch_user_logged_in -->

<!-- الدخول للاعضاء (( الطائر الحر ))-->




هذا الكود جاهز


طريقة وضع الكود

لوحة الاداره / العناصر الاضافيه / اداره العناصر الستقله على المنتدى / انشاء عنصر شخصي


جديد



ضع الكود


ثم اضغط سجل و اسحب الكود وضعه فى العناصر


و اضغط على الصلاحيات

و اجعله

للمديرين و الاعضاء و المشرفين فقط

لا تجلعها تظهر للزوار

طريقة تركيب الكود و رسالة الترحيب على هذا الرابط

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

+

شرح عمل اي شيء بأسفل المنتدى>>على النسخ الثلاث


وضع هذا الكود فى css
الرمز:
.a7la-7ekaya {
background: url("http://i43.servimg.com/u/f43/16/43/22/50/social10.png") no-repeat scroll center top transparent;
height: 113px;
width: 960px;
}.wilcom_user {
background: url("../../images/alrakami_space2011/misc/blue/normal/005_13.gif") no-repeat scroll right 5px transparent;
float: right;
font-family: tahoma;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-variant: normal;
font-weight: normal;
line-height: 17px;
padding: 2px 15px 0 0;


}

.wilcom_user span img {
border: 0 none;


}

.link_userr {
border-right: 1px solid #DDDDDD;
float: left;
margin: 2px 8px 0 0;
padding: 0 8px 0 0;
width: 120px;


}

.link_userr {
border-right: 1px solid #DDDDDD;
float: left;
margin: 2px 8px 0 0;
padding: 0 8px 0 0;
width: 120px;


}

.link_userr a img {
border: 0 none;
margin: 0 0 0 8px;


}

.link_userr a {
display: block;
float: right;
font-family: tahoma;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-variant: normal;
font-weight: normal;
padding: 2px 0;


}

.user_l {
background: url("../../images/alrakami_space2011/misc/blue/normal/005_13.gif") no-repeat scroll 97% 7px #FFFFE8;
border: 1px solid #CCCCCC;
color: #666666;
float: right;
font-family: tahoma;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-variant: normal;
font-weight: normal;
padding: 5px 20px 5px 5px;
text-align: right;


}

.user_pass {
float: right;
margin: 0;


}

.user_n_b {
margin: 0 0 0 3px;
width: 178px;


}

.user_p_b {
margin: 0;
width: 178px;


}

.user_click {
float: right;
margin: 0;
padding: 0;


}

#put_in {
height: 26px;
margin: 0 5px 0 0;
padding: 0 0 4px;
width: 80px;


}

لوحة الاداره / مظهر المنتدى / الصور و الالوان / الوان / ورقة تصميم css

ضع الكود

و اضغط قدم

منقول

منتديات احلى حكاية


.-*-..-*-..-*-..-*-. MyMasRawy.-*-..-*-..-*-..-*-.
يا صحبى
ازاى بس اخونك وانت وثقت فيا ؟
وشفت صورة حبيبتك من غير ما تتعرف عليا
متزعلش منى لو كنت جرحتك بالكلام
دة كان تهيس وكل فى الاخر اوهام
حبيت اعرق قيمة حبك ليها
بتحبها بجد ولا بتضحك عليها
ما هى وثقت فيك
وقلبها وروحها فى ايديك
يبقى لازم من العين تحرسها
ومتزعلهاش ولا تجرحها
علشان مترجعش تندم عليها
وهدور عليها تانى ومش هتلاقيها
متزعلش منى يا صحبى







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mymasrawy.yoo7.com
 
كود الدخول مثل الvb متطور بدون تومبلايت
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ماى مصراوى | افلام عربي | افلام اجنبي | اغاني | كليبات | برامج | العاب :: منتدى تطوير منتديات احلى منتدى :: أكواد HTML-
انتقل الى:  
اغانى